Noorse linksback moet volgende versterking Feyenoord worden

27 augustus 2022, 22:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord lijkt beet te hebben in de zoektocht naar een extra versterking voor de linksbackpositie. Fredrik André Bjørkan was volgens het Algemeen Dagblad zaterdagavond aandachtig toeschouwer in De Kuip tegen FC Emmen (4-0).

Bjørkan is een 24-jarige linksback die in het verleden ook al in beeld was bij Feyenoord. Begin dit kalenderjaar maakte de Noor de overstap van FK Bodø/Glimt naar Hertha BSC, waar hij het afgelopen half jaar weinig aan spelen is toegekomen. Dit seizoen kwam hij nog helemaal niet in actie.

Feyenoord wil Bjørkan huren van Hertha BSC. Komt de Noor daadwerkelijk over uit Berlijn, dan heeft Arne Slot genoeg keuze op de linksbackpositie. Dávid Hancko - die er tegen FC Emmen speelde - kan er uit de voeten, evenals de van San Jose Earthquakes overgekomen Marcos Lopez en de zelfopgeleide Quilindschy Hartman.

Bullaude

Naast Bjørkan was ook Ezequiel Bullaude zaterdagavond aanwezig in De Kuip. Zijn komst lijkt slechts een kwestie van tijd. Feyenoord gaat de 21-jarige Argentijnse middenvelder overnemen van Godoy Cruz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen