Haaland blijft kritisch na zege: "Waarschuwing dat het beter moet"

27 augustus 2022, 19:30

Erling Haaland was zaterdagmiddag de grote man in het Etihad Stadium. De Noorse aanvaller was met een hattrick verantwoordelijk voor de comeback van Manchester City, want de ploeg van Pep Guardiola keek eerst nog tegen een 0-2 achterstand aan. De Noorse aanvaller is van mening dat dit Manchester City nooit zou mogen overkomen, maar genoot vooral na van zijn eigen goede optreden. 

"Dit geeft me een erg goed gevoel", gaf Haaland na afloop van het gewonnen duel aan bij de BBC. "Het is een moment van trots voor mijn familie en mij", aldus de Noorse spits, die in een kort tijdsbestek trefzeker was voor The Citizens. Binnen twintig minuten was de 22-jarige aanvaller drie keer trefzeker. De hattrick is kenmerkend voor de goede start van het seizoen van Haaland, die deze zomer overkwam van Borussia Dortmund.

In de eerste vier wedstrijden kwam Haaland zes keer, maar hij zag wel dat zijn ploeg veel moeite had met Crystal Palace: "Voor wedstrijden als deze ben ik hier, om het om te draaien als het team het moeilijk heeft", gaf Haaland aan, die nog wel veel verbeterpunten ziet bij Manchester City: "Dat we hier op achterstand komen, is ook een waarschuwing voor komende wedstrijden. Het moet beter. In een thuiswedstrijd mogen we niet zo vroeg een doelpunt tegen krijgen", besluit de Noor.

De zege zorgt echter wel voor dat Manchester City voorlopig weer de koploper van de Premier League is. De formatie van Pep Guardiola wist op een remise tegen Newcastle United na alles te winnen, waardoor de start van het seizoen prima is. Bij puntverlies van Arsenal tegen Fulham gaan The Citizens als koploper de volgende speelronde in.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen