Haaland maakt indruk met hattrick, tienkoppig Chelsea zegeviert

27 augustus 2022, 17:56   Bijgewerkt: 27 augustus 2022, 18:10

Manchester City heeft zaterdagmiddag door een hattrick van Erling Haaland nieuw puntverlies voorkomen. De formatie van Pep Guardiola kwam namelijk razendsnel 0-2 achter tegen Crystal Palace, maar wist het duel in het tweede bedrijf  - mede door een hattrick van Haaland - volledig om te draaien. Daarnaast leverde een tienkoppig Chelsea in Londen een knappe prestatie door Leicester City te verslaan.

Manchester City - Crystal Palace 4-2

Na een teleurstellend resultaat op bezoek bij Newcastle United (3-3) moest Manchester City zaterdagmiddag in het eigen Etihad Stadium de rug gaan rechten. Dat begon door een vroeg eigen doelpunt van John Stones dramatisch, waarna Crystal Palace tot ieders verbazing de score nog verder wist uit te breiden via Joachim Andersen, oud- speler van FC Twente.

Crystal Palace, dat in de hele wedstrijd maar twee schoten loste, probeerde Manchester City in de tweede helft zo lang mogelijk tegen te houden. Echter was het de Portugese middenvelder Bernardo Silva die er kort na rust al 1-2 van maakte, waarna Haaland de show stal. De Noorse aanvaller maakte binnen acht minuten twee doelpunten, waarna hij tien minuten voor tijd ook nog zijn derde van de middag - en dus zijn hattrick - maakte. De 22-jarige spits kreeg vlak voor tijd een publiekswissel, aangezien hij hoogstpersoonlijk verantwoordelijk was voor de comeback van zijn ploeg.

Chelsea - Leicester City 2-1

In Londen wist Chelsea zich zaterdagmiddag te revancheren voor de 3-0 nederlaag bij Leeds United. Op het eigen Stamford Bridge werd Leicester City met veel moeite met 2-1 opzij gezet. Dat had alles te maken met een vroege rode kaart van Chelsea-middenvelder Conor Gallagher, die binnen 28 minuten twee keer een gele kaart ontving.

Echter kwam Chelsea na de rust door twee doelpunten van Raheem Sterling op een 2-0 voorsprong, waarna het nog wel even spannend werd. Harvey Barnes zette Leicester City nog op 2-1, maar voldoende voor een punt was het niet voor The Foxes, die een zeer slechte start van het seizoen kennen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen