United-legendes steunen Antony: "Dit is een échte voetbalclub"

27 augustus 2022, 16:21   Bijgewerkt: 27 augustus 2022, 21:06

Paul Scholes begrijpt dat Antony gefrustreerd is over de houding van Ajax. Manchester United heeft al meerdere biedingen gedaan op de aanvaller, maar de Amsterdammers willen zelfs voor negentig miljoen euro niet akkoord gaan. De oud-middenvelder snapt heel goed dat hij een stap naar Old Trafford als een promotie ziet.

"Ik heb een beetje met hem te doen. Hij wil duidelijk naar United komen, één van de grootste clubs ter wereld. Hij zit goed bij Ajax, begrijp me niet verkeerd, maar dit is een échte voetbalclub waar de hele wereld hem in actie zal zien", vertelt Scholes voor de camera van BT Sports. "Antony is een speler die de manager graag mag, ze hebben al eerder samengespeeld. We zullen zien wat er gebeurt. Sowieso is de vraag of hij goed genoeg is. Dit is een ander niveau dan de Nederlandse competitie."

Rio Ferdinand is ook als analist aanwezig. Hij vindt honderd miljoen euro enorm veel geld, ook al is positief over Antony. "Het is een jonge speler, met veel potentie, daar bestaat geen twijfel over. Ik snap wel dat de speler bij zo'n bod zegt: pak dat geld en laat me gaan", aldus de voormalig verdediger, die wel snapt waarom Manchester United bizarre bedragen wil betalen voor versterkingen. "Omdat United geen Champions League speelt, is veel geld bieden de enige mogelijkheid om spelers over te halen voor een transfer. Je moet meer bieden dan andere ploegen. Ajax hoeft niet te verkopen, waardoor ze nog meer moeten betalen."

Peter Crouch denkt dat de beleidsbepalers op Old Trafford nog wel een bod gaan doen op de Braziliaanse dribbelaar. "De transferdeadline komt dichterbij en United heeft echt spelers nodig. Het is veel geld, maar ik denk dat de supporters van hem gaan houden met zijn acties."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Scholes praat onzin: ManU de nummer 6 van Engeland en AJAX de nummer 1 van Nederland. AJAX speelt elk jaar CL en zij niet. Ik vind wel dat AJAX bij een bod van 92 miljoen Anthony moet laten gaan, anders heb je straks een gefrustreerde speler n je selectie en ze hebben dat Portugese talent en die Marokkaanse jongen ook nog achter de hand.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ziyech, vd beek, klaassen,tadic en blind kunnen geen van alle meekomen in de prem. L. Dat is nu eenmaal totaal niet te vergelijken met de eredivisie.Het verbaasd me zelfs enigzins dat malacia het zo goed doet bij united.

MKQX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is toch gewoon realiteit. Je lijkt zelf Calimero wel. Zet je Ajax bril eens af

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je zegt het precies goed, qua naam!

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blind is niet mislukt en Ziyech ook niet en de jong ook niet alleen van Klaassen en vd kan je zeggen dat ze mislukt zijn en en waar staat manchester dan hoog aangeschreven in de verschoppelingen van Europa

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax-Bankzitters in de pr. L. zijn niet mislukt ,die waren gehaald om de verwarming vd bank te ondersteunen nou goed 🤣🤣🤣🤣!. Ik begrijp niet dat je vader jou alleen achter het toetsenbord laat kleuter.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lachen om die mensen hier die denken dat ajax ook maar in de buurt komt bij een club als united ,alleen maar omdat ze cl spelen...🤣🤣

ChuckyVer28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

🤣🤣🤣Feyenoord wel wil je zeggen en psv met die bij elkaar gekochte zooitjes van niks

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen