Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'FC Groningen en Vitesse hopen op Bayern München-aanvaller'

'FC Groningen en Vitesse hopen op Bayern München-aanvaller'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 augustus 2022 – FC Groningen en Vitesse zijn geïnteresseerd in Gabriel Vidovic. De achttienjarige spits maakte dit seizoen al minuten in de hoofdmacht van Bayern München, maar kan niet op veel speeltijd rekenen. Nu lijkt een tijdelijke oplossing aanstaande. De aanvaller wordt voor het duel met Borussia Mönchengladbach buiten de wedstrijdselectie gehouden wegens een mogelijk vertrek.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Kicker zijn veel clubs in de markt voor de spits. Vanuit Nederland is er dus interesse, maar ook Mönchengladbach, Hertha BSV, FC Nürnberg en Swansea City zouden oren hebben naar de voetballer. Hij speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van der Rekordmeister en heeft zijn eerste minuten in de hoofdmacht dus al achter de rug. In Beieren is veel vertrouwen in het talent, waardoor er alleen gepraat kan worden over een huurdeal.

BILD schrijft dat Mönchengladbach een huurdeal met optie tot koop heeft voorgesteld, maar ook dat is voor Bayern geen optie. De club wil alleen meewerken met een 'kale huur'. Vidovic heeft een contract tot medio 2025 bij der Rekordmeister en voorziet dus een grote toekomst voor hem. Nu zou tijdelijk ergens anders ervaring op mogen doen.

Vitesse
Vitesse heeft bijna een nieuwe eigenaar binnen en heeft alvast wat geld gekregen om de ploeg te versterken deze zomer. Algemeen directeur Pascal van Wijk liet vrijdag al weten dat het vooral om huurdeals zou gaan. "In de resterende dagen gaan we er in ieder geval alles aan doen om de kansen in de huidige markt zo goed mogelijk te benutten." Mogelijk is Vidovic een van de nieuwkomers.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd