'FC Groningen en Vitesse hopen op Bayern München-aanvaller'

27 augustus 2022, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen en Vitesse zijn geïnteresseerd in Gabriel Vidovic. De achttienjarige spits maakte dit seizoen al minuten in de hoofdmacht van Bayern München, maar kan niet op veel speeltijd rekenen. Nu lijkt een tijdelijke oplossing aanstaande. De aanvaller wordt voor het duel met Borussia Mönchengladbach buiten de wedstrijdselectie gehouden wegens een mogelijk vertrek.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Kicker zijn veel clubs in de markt voor de spits. Vanuit Nederland is er dus interesse, maar ook Mönchengladbach, Hertha BSV, FC Nürnberg en Swansea City zouden oren hebben naar de voetballer. Hij speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van der Rekordmeister en heeft zijn eerste minuten in de hoofdmacht dus al achter de rug. In Beieren is veel vertrouwen in het talent, waardoor er alleen gepraat kan worden over een huurdeal.

BILD schrijft dat Mönchengladbach een huurdeal met optie tot koop heeft voorgesteld, maar ook dat is voor Bayern geen optie. De club wil alleen meewerken met een 'kale huur'. Vidovic heeft een contract tot medio 2025 bij der Rekordmeister en voorziet dus een grote toekomst voor hem. Nu zou tijdelijk ergens anders ervaring op mogen doen.

Vitesse

Vitesse heeft bijna een nieuwe eigenaar binnen en heeft alvast wat geld gekregen om de ploeg te versterken deze zomer. Algemeen directeur Pascal van Wijk liet vrijdag al weten dat het vooral om huurdeals zou gaan. "In de resterende dagen gaan we er in ieder geval alles aan doen om de kansen in de huidige markt zo goed mogelijk te benutten." Mogelijk is Vidovic een van de nieuwkomers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen