Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'PSV op de transfermarkt: El Ghazi gratis en vervanger De Jong'

'PSV op de transfermarkt: El Ghazi gratis en vervanger De Jong'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 augustus 2022 – PSV is een week voor het sluiten van de transfermarkt nog druk bezig de selectie op orde te krijgen. Dit leken de Eindhovenaren al goed voor elkaar te hebben, maar door verschillende blessures zijn extra versterkingen toch nog nodig. Daarbij hoopt de club op de komst van Anwar El Ghazi en wordt ook nog gezocht naar een extra spits.

De interesse in El Ghazi werd donderdag al duidelijk. Een dag later voegde De Telegraaf daaraan toe dat PSV hoopt de aanvaller gratis van Aston Villa te kunnen overnemen. De vraag is of dat gaat lukken. In Birmingham is hij weliswaar overbodig geworden, maar aan een transfervrij vertrek lijkt Aston Villa vooralsnog niet mee te willen werken. El Ghazi zelf - die in de Premier League weinig zicht op speeltijd heeft - zou de stap wel zien zitten.

In Eindhoven zou El Ghazi moeten helpen de blessure van Noni Madueke op te vangen. Dat gebeurde tot dusver met de jongelingen Ismael Saibari en Johan Bakayoko, maar de 27-jarige tweevoudig Oranje-international zou de nodige ervaring moeten toevoegen op die positie. Daarbij kan PSV mogelijk wel concurrentie verwachten van El Ghazi's oude club Ajax. Hij zou namelijk een van de spelers zijn die in beeld komen wanneer Antony vertrekt naar Manchester United.

Lees ook: 'Ajax ziet in El Ghazi en Kluivert alternatieven Ziyech en Antony'

Extra spits
Vrijdag werd ook duidelijk dat El Ghazi waarschijnlijk niet de laatste versterking zal zijn bij PSV. De Eindhovenaren kregen namelijk het slechte nieuws dat Luuk de Jong voorlopig niet inzetbaar zal zijn. Omdat ook Yorbe Vertessen nog geblesseerd is en Carlos Vinicius pas net terug is van zijn lange afwezigheid, acht PSV het nodig om ook voor die positie nog de transfermarkt op te gaan. Namen worden daarbij nog niet genoemd. 

Lees ook: Pech voor PSV: Luuk de Jong weken aan de kant met blessure

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd