'Ajax wijst nieuw bod op Antony af: negentig miljoen niet genoeg'

26 augustus 2022, 19:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft vrijdag ook een derde bod op Antony afgewezen. Manchester United was bereid liefst negentig miljoen euro te betalen voor de komst van de Braziliaanse aanvaller, maar ook dat blijkt niet genoeg. De Amsterdammers hebben vrijwel direct laten weten ook met die transfersom niet akkoord te gaan.

De Telegraaf kwam vrijdagavond met het nieuws dat Manchester United het bod wederom had verhoogd. Het ging dus om een bedrag van negentig miljoen, waarbij echter niet duidelijk is of dat inclusief of exclusief bonussen is. Vrijwel direct nadat de krant dat naar buiten bracht, volgde echter al een reactie van transferspecialist Fabrizio Romano. Ook hij wist van het bod, maar hij voegde daar dus aan toe dat Ajax al direct had laten weten niet akkoord te gaan.

De krant meldde eerder al dat Antony en zijn zaakwaarnemer opnieuw om tafel zijn gaan zitten met Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Uit die gesprekken zijn echter geen andere standpunten naar voren gekomen. Antony wil nog steeds erg graag naar de club van Erik ten Hag, maar Ajax wil nog altijd onder geen beding meewerken aan een transfer - zoals nu dus ook blijkt uit het afgewezen bod. 

Antony zelf zou volgens De Telegraaf zijn hoop hebben gevestigd op financieel directeur Susan Lenderink en de commissarissen bij Ajax. Zij zouden kunnen ingrijpen, omdat het afwijzen van een dergelijk astronomisch bedrag bedrijfseconomisch een enorm risico zou zijn. Het is immers maar de vraag of er in de toekomst nog een bod zal komen dat ook maar in de buurt komt van de negentig miljoen die nu op tafel ligt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je zou bijna denken dat het bod uit rare constructies bestaat. Anders wijs je dit toch niet meer af? Het bod van 40 miljoen op Alvarez is er nog zo 1.. maar tja waar haal je in een week tijd 2 CL waardige spelers die ook nog eens op een plastic veld in de Eredivisie willen spelen?

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Probeer circus renz : 1 miljoen voor een clown is genoeg

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind 90 miljoen sowieso geen Eredivisie prijzen. Hadden ze allang moeten accepteren.

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax zonder Anthony tandeloos gebeuren en gaat na de 1ste ronde CL op zijn bek, hoop dat ie niet weg kan hebben zij net als Twente ook zo"n speler in de gelederen die op een gegeven moment denkt bekijk het maar, waarom zou ik, heeft ie nog groot gelijk ook!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen