Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot reageert op loting: "Een bijzondere plek voor Feyenoord"

Slot reageert op loting: "Een bijzondere plek voor Feyenoord"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 augustus 2022 – Arne Slot heeft vrijdag op de persconferentie richting de thuiswedstrijd tegen FC Emmen voor het eerst gereageerd op de loting van Feyenoord voor de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers werden eerder deze middag gekoppeld aan Lazio, FC Midtjylland en Sturm Graz.

"Een mooie groep", zo wordt Slot geciteerd door RTV Rijnmond. Lazio is op papier de sterkste van de drie tegenstanders. "Die ploeg is algemeen bekend. Zeker omdat ze uit de Italiaanse competitie komen, maar het is sowieso een heel sterke ploeg. FC Midtjylland en Sturm Graz zijn uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, dus het lijkt me ook niet gepast om die ploegen te onderschatten."

De reistijd voor de spelers en supporters is ook gunstig, merkt Slot op. "Na de loting was de reistijd wel een van de dingen die als eerste bij mij naar boven kwam", gaat Slot verder. "Het is allemaal niet uren reizen. Verder schoot nog door m'n hoofd dat Rome een bijzondere plek is voor Feyenoord, maar dat zullen wellicht meer mensen in De Kuip hebben gehad..."

Feyenoord begint de groepsfase van de Europa League op 8 september. Het is nog niet duidelijk wie dan de tegenstander is. Binnenkort zal bij de Rotterdammers de voorbereiding op de Europese wedstrijden beginnen. "We wachten het programma af, daarna gaat Marino Pusic ze waar mogelijk live bekijken. Anders laten we dat iemand anders uit de staf of iemand van Varkenoord doen. En we hebben uiteraard video."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd