Van Nistelrooij zwijgt over Veerman: "Ik geef het goede voorbeeld"

26 augustus 2022, 14:00

Ruud van Nistelrooij gaat met Joey Veerman praten over zijn interview, na het duel met Rangers FC. De middenvelder liet voor de camera weten dat hij het liefst wat verder naar achteren speelt op het middenveld. Tegen de Schotse club stond hij opgesteld als aanvallende middenvelder.

Waar de Volendammer zich beklaagde tegenover de media, houdt Van Nistelrooij zijn reactie binnenskamers. De trainer van de Eindhovenaren gaat wel met de speler in gesprek, zo vertelde hij aan Voetbal International. "Ik zie hem zo meteen. Dan geef ik het goede voorbeeld om daar met hem persoonlijk over te spreken en niet via de media. Ik denk dat dat de duidelijkheid moet geven."

Lees ook: Veerman na uitschakeling: "Rangers heeft niet één kans gecreëerd"

Lees ook: Sneijder oordeelt hard over Veerman na 'merkwaardig interview'

De trainer is duidelijk over het interview van de middenvelder, die woensdagavond ondersteund werd door Erick Gutierrez en Ibrahim Sangaré. Door dat defensieve blok kwam hij wat verder naar voren te spelen. "Mocht er iets zijn met Joey, dan weet hij dat hij naar mij toe kan komen. Dat hoeft hij niet via de media te doen. Als hij niet naar mij komt, is het voor mij geen thema. Als hij dat wel doet, dan praten we erover. Dat is denk ik de manier waarop je met elkaar omgaat."

Xavi Simons

Veerman was een veelbesproken onderwerp door zijn interview, Xavi Simons door zijn prestaties binnen de lijnen. Hij viel tegen Rangers in en maakte een goede indruk. Van Nistelrooij is ook positief over het talent, die deze zomer transfervrij overkwam van Paris Saint-Germain. "Het was indrukwekkend hoe hij inviel. Dat deed iets met het stadion en dan zie je de potentie. We zien in hem een fantastische speler voor de toekomst van PSV. Hij gaat de concurrentiestrijd aan en geeft keuzes", wordt de trainer geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman maar een poosje op de reservebank posten en opvoeding bijbrengen, als ie dan kuren krijgt naar het 2e elftal voor 3 maanden, waar haalt ie het lef vandaan zijn trainer zo te beledigen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen