Transfer Memphis Depay naar Juventus definitief afgeketst

26 augustus 2022, 08:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transfer van Memphis Depay naar Juventus is definitief van de baan, zo meldt transferspecialist Fabrizio Romano vrijdagochtend op Twitter. De club uit Turijn heeft in Arek Milik de gewenste aanvallende versterking gevonden. De komst van de Poolse spits wordt binnen afzienbare tijd bekendgemaakt.

Het verhaal van Memphis is bekend. Het perspectief op speeltijd is voor de Nederlandse aanvaller deze zomer flink afgenomen bij FC Barcelona. Dat heeft te maken met de komst van Robert Lewandowski en Raphinha, terwijl Ousmane Dembélé een nieuw contract tekende en Ansu Fati weer fit werd. Bovendien heeft Memphis nog concurrentie van Ferran Torres en Pierre-Emerick Aubameyang, al lijkt laatstgenoemde op weg naar Chelsea.

Memphis heeft zich neergelegd bij het feit dat hij overbodig is en wil wel meewerken aan een vertrek bij Barcelona, maar alleen als de juiste club zich aandient. Juventus leek zijn nieuwe werkgever te worden, maar dat is nu geen optie meer. Waar de Oranje-international vorige week nog dicht bij een overstap naar de Oude Dame leek, zijn de speler en club er naar verluidt niet geslaagd een akkoord te bereiken over het salaris. Juventus schakelde door en is er nu uitgekomen met Milik.

Zo is voor Memphis zijn toekomst nog ongewis. De aanvaller beschikt bij Barcelona over een contract dat nog een jaar doorloopt, maar het is nog maar de vraag of hij over een week nog steeds rondloopt in Camp Nou. Wil Memphis nog een transfer maken, dan is haast geboden. De zomerse transfermarkt sluit namelijk volgende week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen