PSV wil extra aanvaller vastleggen: overbodige El Ghazi in beeld

25 augustus 2022, 22:38

PSV is nog niet klaar op de transfermarkt. De ploeg heeft de Champions League niet gehaald, maar denkt dat er toch een extra aanvaller nodig is. Door de blessure van Noni Madueke is het aantal inzetbare aanvallers die er meteen kunnen staan geringer dan voorafgaand aan het seizoen gedacht. Anwar El Ghazi kan dat probleem nu mogelijk oplossen.

Op dit moment heeft PSV voor de rechtsbuitenpositie de beschikbaarheid over de talenten Johan Bakayoko en Ismael Saibari. Ruud van Nistelrooij wil graag wat extra ervaring toevoegen in de voorhoede. El Ghazi voldoet aan dat profiel. De 27-jarige buitenspeler staat momenteel onder contract bij Aston Villa, maar komt daar niet aan de bak. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International wil de aanvaller graag weer wekelijks minuten maken op een hoog niveau.

El Ghazi staat nog een jaar onder contract bij de club uit Birmingham, maar hoeft daar dus niet te rekenen op speeltijd. Daarom zou PSV hem relatief goedkoop op kunnen pikken. Vorig seizoen werd de buitenspeler al verhuurd door Aston Villa. Na de winterstop kwam hij uit voor Everton, maar dat heeft er niet voor gezorgd dat hij zichzelf weer op de kaart heeft kunnen zetten.

Cody Gakpo

Overigens heeft de mogelijke komst van El Ghazi niets te maken met de geruchten rondom Cody Gakpo. Hij staat op de radar van Manchester United en wordt gelinkt aan meerdere andere Engelse clubs, maar is nog altijd speler van PSV. Mocht hij nog wel vertrekken, dan lijkt de kans groot dat de Eindhovenaren nogmaals de markt op gaan voor een extra aanvaller.

Reacties

LM89JWZ
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Falende verdediging en ze blijven zoeken naar aanvallers....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen