Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bayern blij met 'Lewandowski-reünie': "Lijkt wel voorbestemd"

Bayern blij met 'Lewandowski-reünie': "Lijkt wel voorbestemd"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 augustus 2022 – Bayern München neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Viktoria Plzen, Internazionale en FC Barcelona. Dat betekent dat de spelers van der Rekordmeister het twee keer opnemen tegen Robert Lewandowski, die deze zomer na een lange soap de overstap maakte van de Allianz Arena naar Camp Nou.

"Barcelona en Inter, dat zijn hoogtepunten in de groepsfase. Twee superclubs met beide een geweldig stadion. Maar ook Plzen mogen we niet onderschatten", vertelt Manuel Neuer op de website van de Duitse ploeg. "Ik kijk uit naar deze groep. Het is ook leuk dat we een reünie met Robert Lewandowski zo snel hebben. Het is duidelijk dat ons doel is om de knock-outfase te bereiken."

Thomas Müller sluit zich bij de woorden van zijn ploeggenoot aan. "Het is geweldig dat we tegen het Barcelona van Lewandowski spelen. Dit is echt een sterke groep met superteams. Het zullen geweldige Champions League-avonden zijn voor de fans. Maar één ding is ook duidelijk: we zullen ons huiswerk moeten doen om de ronde van 16 te bereiken", aldus de routinier, die bijval krijgt van zijn trainer. Julian Nagelsmann waakt meteen voor onderschatting.

"Plzn werd vorig seizoen kampioen in Tsjechië. Dat zegt wel iets. We zullen vanaf het begin scherp moeten zijn, maar we kijken er naar uit", aldus de oefenmeester, die het leuk vindt om Lewandowski tegen te komen.  "Dit lijkt wel voorbestemd. Ik hoop dat wij vergelijkbare resultaten kunnen halen als in de afgelopen jaren tegen Barça. En Inter heeft zich ook goed versterkt. Die club is de laatste jaren weer nieuw leven in geblazen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd