'Fake news' over Ronaldo, Sporting na CL-loting weer realistischer

25 augustus 2022, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo (37) is geen haalbare kaart op de transfermarkt voor Olympique Marseille. De Portugese aanvaller werd gelinkt aan de Franse topclub, maar serieus was die mogelijkheid nooit. Dat heeft president Pablo Longoria duidelijk gemaakt na de Champions League-loting.

"We leven momenteel in de wereld van social media die vol staat met fake news. Wij moeten bezig zijn met de realiteit. Een Ronaldo-deal is niet voor ons weggelegd", verduidelijkte Longoria desgevraagd over de geruchten rond Ronaldo die recent de ronde deden. Omdat de aanvaller van Manchester United graag in de Champions League wil voetballen, wordt hij gelinkt aan andere clubs – waaronder Marseille.

"Maar dat is alsof je zegt dat Kevin De Bruyne of Erling Haaland ook targets zijn voor Marseille. We moeten ons focussen op realistische projecten op de transfermarkt", hoopte Longoria aan alle geruchten een einde te maken rond Ronaldo en Marseille. Ook onder meer Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Bayern München, Real Madrid, Atlético Madrid en Chelsea zouden de boot hebben afgehouden vooralsnog. 

Lees ook: Ronaldo negeert Carragher en zorgt voor opmerkelijk tv-moment

Ronaldo naar Sporting

Ook Sporting Portugal is een van de clubs aan wie Ronaldo wordt gelinkt. Die club zit in een Champions League-poule met mogelijkheden, met Marseille, Tottenham Hotspur en Eintracht Frankfurt als tegenstanders. Via het twitteraccount Caught Offside kwam zelfs naar buiten dat Ronaldo voor 99% zekerheid terugkeert bij Sporting. Hoewel de geruchten rondom hem toenemen, ontkent journalist Jonas Hen Shrag juist dat er concreet iets speelt en acht het ook onwaarschijnlijk dat het deze maand nog gebeurt.

[tweet,JonathanShrager/status/1562850733052948481

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen