'Manchester United ziet Gakpo-alternatief bij Real Madrid'

25 augustus 2022, 20:20

Manchester United kijkt ook nog naar andere opties op de flanken op de transfermarkt. Erik ten Hag is bezig om Antony en mogelijk ook Cody Gakpo naar de Premier League te krijgen, maar oriënteert zich ook breder. Real Madrid's Marco Asensio (26) zou ook op het verlanglijstje staan om hem te verleiden tot dezelfde overstap als Casemiro.

Dat meldt het Spaanse Revelo althans. Asensio heeft weinig uitzicht op speeltijd in de Spaanse hoofdstad, waar hij ook vorig seizoen al tot de tweede garnituur behoorde. Daardoor zou Manchester United een bedrag van dertig miljoen euro hebben gereserveerd voor de Spaanse aanvaller, iets waarover De Koninklijke ook wel enthousiast zou kunnen worden. Dat is beduidend minder dan voor de twee Eredivisie-spelers op tafel zou moeten komen. 

Asensio komt in principe vanaf de rechterflank, maar is ook in de punt van de aanval of vanaf de linkerkant inzetbaar voor Ten Hag. Het is dus niet uitgesloten dat de oefenmeester Antony én Asensio haalt, maar PSV-aanvaller Cody Gakpo links laat liggen. De buitenspeler staat wel degelijk op de lijstjes van The Red Devils, maar er zijn verschillende twijfels over de deal. Niet alleen sportief, maar ook vooral financieel moet het passen: zo zou Cristiano Ronaldo moeten verkassen om de komst van Gakpo mogelijk te maken om te blijven voldoen aan de Financien Fair Play-regels.

Lees ook: 'Transfer Gakpo nog onzeker

Niet alleen gaat Manchester United spelers halen, ook moeten er mogelijk nog wat spelers vertrekken bi de Premier League-club. De talentvolle middenvelder Hannibal Mejbri staat volgens L'Équipe op de nominatie van FC Andorra, de club van Gerard Piqué. Het zou in eerste instantie gaan om een huurdeal met een optie tot koop: die bedraagt dan 25 miljoen euro en die wordt automatisch geactiveerd bij promotie naar La Liga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen