Daramy duidelijk: "Geweldig om Ajax te loten, maar ik hoop het niet"

25 augustus 2022, 16:03

Mohamed Daramy hoopt niet dat hij het in de Champions League op hoeft te nemen tegen Ajax. De aanvaller wordt door de Amsterdammers verhuurd aan FC Kopenhagen, waarmee hij zich gisteren plaatste voor het Miljoenenbal.

"Ajax is een goed team. Maar we hebben ze al eens eerder verslagen in het Parken Stadion", aldus de Deen, die in gesprek met Bold doelt op de 2-1 zege in het seizoen 2016/2017. Destijds won de club uit de Deense hoofdstad met 2-1 in de achtste finale van de Europa League. Daramy speelde toen nog in de jeugdopleiding van de club en zat dus niet bij de winnende selectie. Desondanks geeft het de aanvaller dus wel vertrouwen, al hoopt hij dat zijn eigenlijke broodheer ontlopen wordt.

"Het zou geweldig zijn om Ajax te loten. Het zou een goede wedstrijd kunnen zijn waar ik de kans heb om de jongens weer te ontmoeten, maar ik hoop het natuurlijk niet", aldus de aanvaller, die Ajax dus als een moeilijke ploeg ziet. Opvallend, aangezien de Amsterdammers in pot 1 zitten tijdens de loting. Onder andere Paris Saint-Germain, Manchester City en Real Madrid zitten daar ook in. Toch ziet Daramy Ajax dus niet als makkelijke tegenstander uit die groep met grote namen.

FC Kopenhagen plaatste zich woensdagavond voor de groepsfase met een doelpuntloos gelijkspel tegen Trabzonspor. Het eerste duel was in een 2-1 overwinning geëindigd voor de Denen. "Dit gevoel is ongelooflijk. Het is niet te beschrijven hoe gelukkig we zijn. Het is prachtig dat we weer in de Champions League mogen spelen", aldus Daramy, die een heet avondje meemaakte in Turkije. "Er werd met aanstekers en van alles gegooid, maar dat hoort er nou eenmaal bij."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen