Transfer Memphis naar Juventus lijkt moeilijk verhaal te worden

25 augustus 2022, 09:54

De transfer van Memphis Depay naar Juventus lijkt niet door te gaan. De deal tussen de speler en club staat volgens transferspecialist Fabrizio Romano op het punt om af te ketsen.

De onderhandelingen tussen Memphis en Juventus verlopen moeizaam. Sport meldde woensdagavond dat de Italiaanse topclub een laatste aanbieding bij het management van de aanvaller van FC Barcelona heeft neergelegd. Als Memphis de aanbieding niet accepteert, dan trekt Juventus de stekker uit de deal.

Juventus heeft in de zoektocht naar een aanvallende versterking inmiddels een ander doelwit geïdentificeerd: Arek Milik. Met de oud-spits van Ajax, die op dit moment op de loonlijst staat bij Olympique Marseille, heeft de club uit Turijn wél al een persoonlijk akkoord bereikt. Romano verwacht dat de Poolse spits in de komende 24/48 uur de overstap maakt.

Aubameyang

Waar de transfer van Memphis naar Juventus lijkt af te ketsen, gaat de overgang van Pierre Emerick-Aubameyang naar Chelsea mogelijk wel door. De Engelse club onderhandelt nog met Barcelona over de transfervoorwaarden. Dat gebeurde woensdag ook. Toen konden de clubs geen overeenstemming bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen