'Ex-spits Willem II voor recordsom naar PL; Ten Hag aast op keeper'

24 augustus 2022, 21:48

Newcastle United gaat zich versterken met Alexander Isak. De 22-jarige Zweed wordt voor ruim zestig miljoen overgenomen van Real Sociedad, zo verzekeren kwaliteitskranten The Athletic en The Guardian. Isak wordt zodoende de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van de Engelse club.

Isak gold als speler van Borussia Dortmund als een van de grootste talenten van Europa en toonde in een halfjaar zijn kwaliteiten op huurbasis bij Willem II. Borussia Dortmund verkocht de spits aan Real Sociedad, waar de aanvaller een succesvol verblijf kende. De jonge en lange Zweed was in 132 wedstrijden goed voor 44 duels. Isak zelf is al akkoord over een transfer, waardoor het wachten is op de bevestiging.

Trapp

Erik ten Hag heeft Manchester United groen licht gegeven om Kevin Trapp naar de Premier League te halen, zo meldt BILD. De ervaren Duitse keeper wordt overgenomen van Eintracht Frankfurt. In Manchester moet Trapp de concurrentiestrijd aangaan met David De Gea, die in de eerste drie competitiewedstrijden al zeven goals om de oren kreeg.

De 32-jarige Trapp is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de Bundesliga. De keeper speelt al jaren voor Eintracht Frankfurt, dat hem alleen tussen 2015 en 2018 moest missen. Destijds stond de doelman onder contract bij Paris Saint-Germain. Trapp keepte bovendien zes interlands voor Duitsland. Ten Hag neemt tegelijkertijd afscheid van verdediger Eric Bailly. De Ivoriaan wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Olympique Marseille.

Lees ook: Erik ten Hag legt lat hoog bij Manchester United

Reacties

Nohma85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"De jonge en lange Zweed was in 132 wedstrijden goed voor 44 duels" Knap hoor, 44 duels ging hij aan in 132 wedstrijden... zo, zo!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen