'Graag of niet: Juve doet treuzelende Memphis laatste aanbod'

24 augustus 2022, 21:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus gaat een allerlaatste poging wagen om Memphis Depay naar Italië te halen. De Turijnse topclub is al weken in de markt voor de aanvaller van het Nederlands elftal, maar de laatste dagen is de kans op een overstap aanzienlijk kleiner geworden. De zaakwaarnemers van Memphis zijn inmiddels afgereisd naar Italië.

Juventus heeft volgens Sport een laatste aanbieding bij het management van Memphis neergelegd. Het is een kwestie van graag of niet voor de Nederlander: als hij niet ingaat op de interesse van de topclub, trekt Juventus zich terug uit de strijd om zijn handtekening. Met Arek Milik heeft Juventus inmiddels al een persoonlijk akkoord bereikt over een transfer.

De spits van Olympique Marseille, die zijn doorbraak bij Ajax beleefde, geniet echter niet de voorkeur van coach Massimiliano Allegri. De coach wil liever Memphis aan zijn selectie toevoegen, aangezien hij met zijn behendigheid en beweeglijkheid een sterk koppel kan vormen met Dusan Vlahovic.

Memphis komt bij FC Barcelona niet meer in de plannen voor en wordt daarom naar de uitgang geduwd. Niet alleen Juventus is in de markt. Ook het Manchester United van Erik ten Hag wil hem een nieuwe kans gunnen. Engelse media stellen dat de topclub tien miljoen euro wil betalen voor de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen