Gio haalt uit naar PSV en de UEFA: "Dit nog nooit meegemaakt"

24 augustus 2022, 21:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Giovanni van Bronckhorst is niet te spreken over de manier waarop zijn Rangers bij het Philips Stadion is ontvangen. De spelersbus van de Schotten werd door uitzinnige PSV-supporters opgehouden, waardoor een deel van de selectie het stadion niet in kon.

Tegenover de camera's van RTL7 is de trainer van Rangers verder ingegaan op de gebeurtenissen voorafgaand aan het cruciale Champions League-duel: "Ik loop nu al een aantal jaar mee in het voetbal, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt", doelt de trainer op het ontvangst voor het Philips Stadion - dat zo lang duurde dat de selectie twintig minuten te laat aankwam in het stadion.

"Onze tweede bus heeft zelfs door moeten rijden, omdat de security bang was", vervolgt Van Bronckhorst, die aangeeft dat er door de verstoorde voorbereiding om uitstel is gevraagd: "Er is aangevraagd om de wedstrijd te verlaten, om een goede voorbereiding te draaien. De UEFA dacht dat het kon. We zijn er klaar voor." De 47-jarige geboren Rotterdammer is kritisch op de manier hoe PSV en de UEFA het woensdagavond rondom het Philips Stadion hebben georganiseerd.

Je verwacht, als een club als PSV een team ontvangt, dat alles goed geregeld is. Dat je een stadion in kan zonder te vrezen voor je veiligheid. Maar dit lijkt me niet de bedoeling, als er zoveel belangen op het spel staan", besluit de coach, die duidelijk geïrriteerd was over de situatie in Eindhoven.

Lees ook: Uitzinnige menigte zorgt voor probleem spelersbus Rangers

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen