Excelsior winkelt bij Bayern München; FC Emmen strikt ex-Ajacied

24 augustus 2022, 20:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Excelsior heeft zich per direct versterkt met Adrian Fein. De 23-jarige middenvelder wordt overgenomen van Bayern München en tekent een contract voor twee seizoenen. Fein kwam bij Bayern München niet meer in de plannen voor en gaat in Rotterdam voor een nieuwe kans in de Eredivisie.

De middenvelder speelde in het seizoen 2020/2021 namelijk al in Nederland. Namens PSV kwam de Duitser tot dertien optredens in de competitie. Bij de promovendus zal hij meer minuten willen maken. "De manier waarop de trainer en het team willen voetballen, past perfect bij mij. Excelsior heeft een jong team, maar de jongens zijn allemaal heel ambitieus. Ze zijn met een jong team niet voor niets gepromoveerd naar de Eredivisie", vertelt de aanwinst op de clubwebsite.

Emmen strikt keeper

FC Emmen heeft Mickey van der Hart teruggehaald naar de Eredivisie. De voormalig doelman van Ajax, Go Ahead Eagles en PEC Zwolle stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij Lech Poznan in Polen. Daar keepte hij afgelopen seizoen slechts zestien wedstrijden. Bij promovendus FC Emmen moet Van der Hart de concurrentiestrijd aangaan met Eric Oelschlägel.

Ook Willem II heeft zich versterkt. De Tilburgers willen met Wessel Dammers terugkeren naar de Eredivisie. De verdediger wordt definitief overgenomen van FC Groningen, dat hem afgelopen seizoen al verhuurde aan Willem II. Met de Brabantse club kon Dammers destijds degradatie niet voorkomen.

Bekijk hier: alle afgeronde transfers in de Eredivisie

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen