'Feyenoord nog altijd in de markt voor dure Zerrouki'

24 augustus 2022, 19:17

Feyenoord heeft de hoop op de komst van Ramiz Zerrouki nog niet opgegeven. De Algerijnse middenvelder staat al langer op de verlanglijst van de Rotterdammers, maar FC Twente hanteert vooralsnog een veel te hoge vraagprijs. Desondanks hoopt Feyenoord nog op een doorbraak.

Dat schrijft De Telegraaf. Feyenoord neemt echter pas vanaf vrijdag weer contact op met de Enschedese subtopper. FC Twente bereidt zich deze week voor op de return in de voorronde van de Conference League tegen Fiorentina. De ploeg van coach Ron Jans slikte vorige week nog een 2-1 nederlaag op bezoek in Italië en hopen dat in eigen huis goed te maken.

Lees ook: Goed en slecht nieuws voor AZ en FC Twente richting de returns

Feyenoord bracht eerder een bod van circa vijf miljoen euro uit op de middenvelder, maar daar wilde FC Twente niet mee akkoord gaan. Dat bedrag kon via bonussen oplopen tot 6,5 miljoen euro. Het bleek echter niet genoeg om FC Twente te overtuigen. De Enschedeërs willen ten minste 7,5 miljoen euro voor de talentvolle middenvelder. Over dat bod wil Twente nadenken.

Voor Feyenoord wordt het aantrekken van een nieuwe middenvelder de komende wellicht nog relevant, aangezien Fredrik Aursnes in rap tempo op weg is naar de Rotterdamse uitgang. Benfica is bereid om vijftien miljoen euro te betalen voor de Noorse controleur.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen