Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax, Antony en Ziyech wachten op United, dreigt rampscenario?

Ajax, Antony en Ziyech wachten op United, dreigt rampscenario?

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 augustus 2022 – Ajax, Hakim Ziyech en Antony zitten in de wachtkamer momenteel. Manchester United zou zich naar verluidt weer snel gaan melden voor de buitenspeler, maar een officieel bod na de eerste poging van tachtig miljoen is er nog niet op tafel gekomen. Daarom is het vooralsnog afwachten tot The Red Devils zich opnieuw melden in Amsterdam.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano woensdagmiddag althans. Antony heeft zijn duidelijke wens uitgesproken dat hij naar de Premier League-club wil verkassen, maar wacht net als de beleidsbepalers bij Ajax nog altijd op een volgend bod uit Engeland. Dat wordt weliswaar ergens deze week verwacht, maar is op dit moment nog niet aan de orde in de Johan Cruijff Arena.

Een persoonlijk akkoord tussen Antony en Manchester United is al bereikt, waardoor een overgang na een formeel bod vermoedelijk snel rond kan komen. Toch is het voor Ajax ook zaak om niet al te lang meer te wachten om duidelijkheid te krijgen, omdat Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra ook moeten doorschakelen. Daarover kwam woensdagmiddag overigens óók een update.

Lees ook: Ajax heeft Antony-vervanger eigenlijk al binnen, gerucht Alvarez

Ajax en Chelsea praten over Ziyech; 'rampscenario' moet voorkomen worden
Daarnaast kwam Romano met de update dat Chelsea en Ajax vandaag (woensdag) opnieuw hebben gesproken over de (huur)transfer van Ziyech. De buitenspeler is de opvolger van Antony in de Johan Cruijff Arena, maar dan moet die deal wel eerst worden rondgemaakt. In het slechtste scenario zou het zo kunnen zijn dat Antony pas op 1 september wordt verkocht en dan is de transfermarkt in Nederland al gesloten. In de andere landen is de transfermarkt een dag langer open dan in Nederland, waardoor het ook voor Ajax nog raadzaam is om de deal niet té lang te laten liggen. Moet er vaart worden achtergezet?!


Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd