'Ten Hag ziet Gakpo-alternatief rondlopen bij FC Barcelona'

24 augustus 2022, 11:59

Manchester United heeft een alternatief op het oog voor als Cody Gakpo toch bij PSV wil blijven. De Engelse grootmacht denkt aan Memphis Depay als extra optie voorin aan de linkerkant - of eventueel in de spits. Omdat Liverpool zou zijn doorgeschakeld naar Arek Milik en Memphis nog een nieuwe werkgever zoekt, is een transfer niet onlogisch.

Volgens het Spaanse Marca heeft Manchester United belangstelling gekregen voor Memphis. Door de financiële impuls kan Erik ten Hag naast Antony nog een vleugelaanvaller halen en daarvoor is Gakpo in eerste instantie in beeld. Het is nog niet helemaal duidelijk of de Nederlander zelf ook naar Engeland wil én of PSV bereid is mee te werken aan een overgang voor een bedrag van rond de vijftig miljoen.

Memphis is qua transfersom in elk geval goedkoper, want FC Barcelona wil graag van de aanvaller af. Eerder ging zelfs het gerucht dat de Catalaanse grootmacht hem transfervrij naar Juventus zou laten gaan, maar omdat de Nederlander zelf hoog in de boom ging zitten qua salaris en nog altijd twijfelde, is de Oude Dame naar verluidt doorgeschakeld. Daardoor is Memphis in beeld gekomen bij United, dat hem voor een klein prijsje of zelfs gratis kan oppikken uit Camp Nou.

Lees ookAjax heeft Antony-vervanger eigenlijk al binnen

Ten Hag zou Memphis als alternatief van Gakpo kunnen halen voor de linkerkant, terwjil Memphis ook nog als spits uit de voeten kan. De voormalig PSV'er is weliswaar een heel ander type dan zijn landgenoot en wat ouder, maar wel ook op meerdere plekken inzetbaar en op het oog beduidend goedkoper. Het is onduidelijk of Memphis zelf wel oren heeft naar een terugkeer op Old Trafford, waar hij in zijn eerste periode uiteindelijk niet kon slagen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Memphis lijkt me een goede en goedkoop alternatief! Voor hem zelf ook een mooie club.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen