Ten Hag wint respect spelersgroep United met intensieve actie

24 augustus 2022, 08:57

Erik ten Hag heeft opzien gebaard bij Manchester United. De oefenmeester liet zoals inmiddels bekend zijn spelers vorige week na de nederlaag tegen Brentford (4-0) 13,8 kilometer hardlopen – het verschil in gelopen meters in de onderlinge ontmoeting tussen de beide ploegen. De oefenmeester vond dat hij zelf ook had gefaald en trok de hardloopschoenen aan.

Dat weet kwaliteitskrant The Athletic althans. Ten Hag vond dat hijzelf net zo goed verantwoordelijk was voor het slechte resultaat en haalde daarom de hardloopschoenen uit de kast. Net als de spelers die in zijn ogen tekort waren geschoten in het tonen van werklust, legde hij de symbolische 13,8 kilometer af om zo aan te tonen dat ze één geheel zijn.

De voetballers van Manchester United zouden positief hebben gereageerd op de actie van hun coach, die volgens insiders kapot was na het afronden van ruim een kwart marathon. Ondanks de straftraining zou het respect van de spelers van de Engelse grootmacht zijn toegenomen en ook bij de supporters van The Red Devils is de actie goed gevallen: zij zien het als een teken van betrokkenheid. 

Lees ook: Straftraining Ten Hag werpt vruchten af: véél meer gelopen meters

De straftraining en de bijbehorende wisselingen in het elftal miste zijn uitwerking maandagavond niet, want Liverpool werd in een knappe wedstrijd met 2-1 verslagen. Daarin legden de voetballers van Manchester United beduidend meer afstand af dan tegen Brentford, waardoor de boodschap van Ten Hag bij zijn spelers duidelijk overgekomen is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen