Schmidt geeft PSV het goede voorbeeld; CL-ticket Benfica binnen

23 augustus 2022, 22:55

Benfica heeft zich dinsdagavond op gemakkelijke wijze geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De ploeg trainer Roger Schmidt bleek in het eigen Estádio da Luz veel te sterk voor het povere Dynamo Kiev. De club uit Oekraïne mocht uiteindelijk blij zijn met een 3-0 nederlaag.

Benfica had de eerste wedstrijd al met 0-2 gewonnen en dus twijfelde niemand eraan dat het karwei in Lissabon geklaard zou worden. Het elftal van Schmidt opende uitstekende, al moesten de fans tot de 27e minuut wachten op de eerste treffer van de avond. Die kwam op naam van Nicolás Otamendi. De ervaren verdediger knikte een voorzet van ex-Ajacied David Neres uitstekend achter doelman George Buschan.

Daarna ging het hard in het Estádio da Luz, waar Rafa Silva na gestuntel in de achterhoede van de bezoekers voor de 2-0 zorgde. De uitstekend spelende Neres pikte vlak voor het verstrijken van de eerste helft ook nog zijn doelpuntje mee. De Braziliaan kreeg de bal panklaar voor zijn linker en schoof fraai raak in de verre hoek. In de tweede helft liet Benfica vervolgens na om voor nog meer treffers te zorgen.

Viktoria Pilsen & Maccabi Haifa

FC Viktoria Pilsen gaan we ook terug zien in de groepsfase van de Champions League. De club uit Tsjechië won in eigen stadion met 2-1 van Qarabag FK en heeft het ticket te pakken. Na de 0-0 in Azerbeidzjaan kwam Qarabag op voorsprong, maar dat bleek dus niet goed. Ook Maccabi Haifa gaat naar het hoofdtoernooi. Zij wonnen over twee wedstrijden met 4-5 van Rode Ster Belgrado.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen