'Hoedemakers aast op vertrek; Utrecht zoekt contact met PSG'

23 augustus 2022, 21:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mees Hoedemakers hoopt dat SC Cambuur alsnog met FC Utrecht in gesprek gaat over een transfer van de middenvelder. Utrecht wil de 24-jarige linkspoot graag overnemen van Cambuur, dat vooralsnog weigert mee te werken. Hoedemakers heeft zijn zinnen echter gezet op een avontuur in De Domstad.

Utrecht blijkt op de transfermarkt zoeken naar nieuwe middenvelders. Jens Toornstra werd al weggeplukt bij Feyenoord en ook Hoedemakers staat hoog op het verlanglijstje van de club. De ex-speler van AZ ziet in Utrecht volgens Voetbal International nog steeds een mooie stap vooruit, maar ligt nog tot medio 2023 vast in Leeuwarden. Cambuur gooide de deur al snel dicht toen de belangstelling van Utrecht de hoofdstad van Friesland bereikte.

Daar is zaakwaarnemer Fulco van Kooperen zeker niet blij mee en hij heeft Cambuur inmiddels per mail verzocht om alsnog met Utrecht te gaan praten. Hoedemakers verlengde vorig jaar nog zijn contract zodat Cambuur wat aan hem kon verdienen. Het gaat om een speler die bewust een tussenstap wil maken in Nederland, maar Cambuur wil niet eens het gesprek met FC Utrecht aangaan. Dat stelt hem gezien de voorgeschiedenis flink teleur", aldus Van Kooperen tegenover VI.

Sekou Yansané

Ook het Franse toptalent Sekou Yansané wordt door L'Équipe genoemd als mogelijke versterking van Utrecht. De negentienjarige aanvaller staat onder contract bij Paris Saint-Germain en speelde eerder in de jeugd bij Olympique Lyon en Dijon FCO. Utrecht wil de Fransman graag huren met een optie tot koop. Daar zou PSG wel voor open staan, al moet Yansané dan wel zijn contract bij de Parijzenaars verlengen. De jongeling maakte vorig jaar zijn debuut namens PSG.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen