Toornstra-deal in stroomversnelling: mogelijk speeltijd tegen Ajax

23 augustus 2022, 08:52

FC Utrecht hoopt de komst van Jens Toornstra in een stroomversnelling te brengen de komende dagen. De Domstedelingen maakten afgelopen zondag hun interesse formeel kenbaar in de op de bank geraakte Feyenoord-middenvelder. Inmiddels zouden ze zich officieel hebben gemeld in Rotterdam om concreet tot een deal te komen.

Dat schrijven het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl en het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Eerstgenoemd medium weet dat FC Utrecht zich inmiddels officieel heeft gemeld en dat Toornstra door de aanstaande komst van Ezequiel Bullaude overbodig gaat worden. Omdat zijn contract in 2023 afloopt, kan de club nu financieel nog iets hebben aan een deal.

Het AD, dat meldt dat er enkele weken geleden voor het eerst al contact is geweest tussen FC Utrecht en Toornstra, weet dat er nog wel een serieuze horde te nemen is in de onderhandelingen: namelijk het salaris. Het huidige loon is niet op te hoesten voor FC Utrecht, zo schrijft de ochtendkrant. Desondanks hoopt de club snel op een deal en kan Toornstra mogelijk dit weekend al tegen Ajax spelen.

Lees ook: Kassa in de Kuip: dit verdiende en betaalde Feyenoord deze zomer

Transfers FC Utrecht

Het is niet de enige deal die FC Utrecht nog wil sluiten, want ook Sean Klaiber van Ajax staat hoog op het lijstje. Nordin Ambrabat en Mees Hoedemakers komen vermoedelijk niet meer in deze window: beide werkgevers willen vooralsnog niet meewerken aan een transfer naar FC Utrecht. Volgens Voetbal International krijgt mogelijk de meetrainende Naoki Maeda, die vorig seizoen geblesseerd raakte, wel een nieuwe kans. Het AD weet dat sluitpost Thijmen Nijhuis mag worden verhuurd, al geldt dat voor Django Warmerdam nog niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Binnen een week heeft hij spijt

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat denk ik niet. Hij speelt nog steeds graag, en Utrecht speelt zijn soort voetbal. Denk dat hij daar wel weer op z’n plek is, net zoals de vorige keer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen