Heracles blijft winnen, Lucca laat zich zien bij Jong Ajax

22 augustus 2022, 22:01

Heracles Almelo heeft de maximale score in de Keuken Kampioen Divisie behouden. De ploeg van trainer John Lammers was maandagavond met 0-3 te sterk voor Jong PSV. De Graafschap is na drie wedstrijden nog steeds puntloos. Op bezoek bij Jong Ajax werd met liefst 5-1 verloren.

Jong PSV - Heracles Almelo 0-3

Na overwinningen op ADO Den Haag (4-0) en Jong FC Utrecht (0-3) werd maandag ook Jong PSV aan de zegekar gebonden door Heracles. Lucas Schoofs tekende halverwege de eerste helft voor het openingsdoelpunt door een lage voorzet van Nikolai Laursen binnen te tikken. Na rust verdubbelde Anas Ouahim de marge door een solo - waarbij hij de bal wat gelukkig meekreeg - af te ronden.

De 0-3 werd gemaakt door Emil Hansson, die na een uur voor de vroege beslissing zorgde. Heracles had in het laatste deel van de wedstrijd de score verder kunnen opvoeren, maar liet dat na. Jong PSV miste in blessuretijd nog een strafschop. Door de zege stijgen de Heraclieden naar de gedeeld eerste plaats. Die delen zij met PEC Zwolle. Jong AZ, Roda JC en FC Eindhoven zijn eveneens nog foutloos.

Jong Ajax - De Graafschap 5-1

Het seizoen verloopt voor De Graafschap nog niet zoals gehoopt. Sterker nog: de resultaten vallen enorm tegen voor de club uit Doetinchem. In de eerste twee speelrondes werd verloren van PEC Zwolle (2-1) en VVV-Venlo (1-2). Daar kwam deze maandag een pijnlijke nederlaag bij Jong Ajax. Lorenzo Lucca was goed voor een assist en een doelpunt. Sontje Hansen (twee keer), Gabriel Misehouy en Christian Rasmussen maakten de andere Amsterdamse doelpunten. Camiel Neghli scoorde namens De Graafschap.

Overige uitslag

Jong AZ - Almere City 3-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen