Ten Hag grijpt in en passeert zowel Ronaldo als Maguire

22 augustus 2022, 20:02   Bijgewerkt: 22 augustus 2022, 20:13

De opstelling van Manchester United voor de wedstrijd tegen Liverpool is bekend. Erik ten Hag passeert zoals voorspeld Cristiano Ronaldo en Harry Maguire. Zij worden vervangen door Anthony Elanga en Raphaël Varane. Tyrell Malacia heeft zijn eerste basisplaats te pakken.

Ten Hag en Manchester United willen zich maandagavond revancheren voor de dramatische start van het seizoen. In de eerste speelronde werd een beschamende nederlaag tegen Brighton & Hove Albion (1-2) geleden. Daarna volgde een afgang tegen Brentford (4-0). De nederlagen zijn voor Ten Hag aanleiding geweest om in te grijpen.

Ten opzichte van de wedstrijd tegen Brentford heeft Ten Hag zijn opstelling op vier plekken gewijzigd. Naast Ronaldo en Maguire zijn ook Luke Shaw en Fred hun basisplaats kwijt. Malacia speelt op de plek van Shaw, terwijl Scott McTominay in plaats van Fred speelt. David De Gea, Diogo Dalot, Lisandro Martínez, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Jadon Sancho en Marcus Rashford hebben hun basisplaats behouden.

Liverpool, dat het seizoen met twee gelijke spelen ook niet goed is begonnen, start op Old Trafford met Virgil van Dijk aan de aftrap. Een opvallende basisplaats is er voor de negentienjarige middenvelder Harvey Elliott, terwijl Sepp van den Berg als invaller zijn opwachting zou kunnen maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Werpt meteen zijn vruchten af

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen