Schreuder en Tadic ontkennen brief over Ihattaren: "Dat klopt niet"

22 augustus 2022, 18:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder en Dusan Tadic ontkennen iets te weten van een brief waarin zou staan dat de spelers en staf van Ajax niet meer met Mohamed Ihattaren op het veld willen staan. "Dat klopt niet", laat Tadic desgevraagd aan De Telegraaf weten. "Als Ihattaren terugkeert is hij zoals alle selectiespelers van Ajax welkom op het trainingsveld. Alleen bepalen spelers dat moment niet."

Als Ihattaren toestemming krijgt van Ajax om de groepstraining te hervatten, dan zijn er wat Schreuder betreft geen belemmeringen voor de spelmaker om weer deel te nemen aan de trainingen. "Die beslissing is niet aan mij, maar als daarvoor toestemming is dan is hij natuurlijk welkom op het trainingsveld en is hij één van de selectie zoals alle anderen", zegt de trainer.

Ihattaren miste een groot deel van de voorbereiding vanwege problemen in de privésfeer. Begin deze maand keerde hij terug op De Toekomst, waar hij apart van de groep traint. Het is nog onduidelijk of en wanneer Ihattaren weer welkom is bij het eerste elftal. De clubleiding neemt daar vermoedelijk binnenkort een beslissing over.

John van den Heuvel bracht onlangs details naar buiten over de situatie rond Ihattaren. De misdaadverslaggever schreef onder meer dat rechercheurs een bekende crimineel, die verdachte is in het Marengo-proces, hebben zien rondrijden in de auto van de van Juventus gehuurde middenvelder. Ihattaren zou bovendien onlangs op bezoek zijn geweest een 'behoorlijke crimineel' in de gevangenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het gaat ons ook niets aan wat er speelt. Maar de media maakt hierin toch meer onrust dan nodig, zoeken naar verhalen of verzinnen ze gewoon.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen