Mourinho steekt Wijnaldum hart onder de riem en haalt uit naar 'tuig'

22 augustus 2022, 14:21

AS Roma gaat maandagavond tegen Cremonese een hartverwarmend eerbetoon organiseren voor Georginio Wijnaldum. De middenvelder van het Nederlands elftal brak dit weekend zijn scheenbeen op de training, waardoor hij lang uit de roulatie zal zijn. Coach José Mourinho leeft mee met zijn aanwinst.

'Soms kan voetbal shit zijn', schrijft Mourinho op Instagram. 'In slechts twee weken werd Gini een van ons vanwege zijn menselijke kwaliteiten. (zijn voetbalkwaliteiten kenden we al). Helaas heeft hij door een zeer ongelukkig ongeval een zware blessure opgelopen die hem lange tijd aan de kant zal houden.' Vermoedelijk is Wijnaldum pas in het nieuwe jaar terug.

In Italië circuleren geruchten dat de negentienjarige Felix Afena-Gyan de Nederlander een doodschop zou hebben verkocht. 'Maar niet alleen voetbal is soms shit, ook mensen kunnen dat zijn...', reageert Mourinho dan ook. 'Degenen die de geruchten in gang hebben gezet dat een topjongen als Felix verantwoordelijk zou kunnen zijn voor wat er gebeurd is, zijn echt tuig.'

Wijnaldum werd deze zomer gehuurd van Paris Saint-Germain, waar hij afgelopen seizoen vooral bankzitter was. Bij AS Roma wilde Wijnaldum zijn kansen op deelname aan het WK vergroten. Daar moet hij nu een streep doorheen zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie reactie van The Special One, die naarmate hij ouder wordt, steeds vaker menselijke trekjes gaat vertonen. Herstel snel Gini!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen