Fijne opsteker voor Twente in aanloop naar cruciaal duel met Fiorentina

22 augustus 2022, 10:38

Heerlijk nieuws voor FC Twente in de aanloop naar de tweede ontmoeting met Fiorentina in de play-offs van de UEFA Conference League. Ron Jans en zijn manschappen kunnen namelijk rekenen op een uitverkochte Grolsch Veste. 

Dat heeft FC Twente zojuist bekendgemaakt. De Tukkers moeten in eigen huis een 1-2 achterstand weg zien te poetsen. Fiorentina kwam afgelopen donderdag in de heenwedstrijd in Italië al vroeg op een 2-0 voorsprong. Een flinke afstraffing hing in de lucht voor FC Twente, maar de ploeg van Jans herstelde zich in de tweede helft en wist zelfs nog een doelpunt te maken. Daardoor is de nummer vier van het afgelopen seizoen in Nederland nog volop in de race voor een plekje in de groepsfase van het derde Europese toernooi. 

Puntverlies

Waar FC Twente afgelopen weekend niet in actie kwam, moest Fiorentina wél aan de bak. De ploeg van Vincenzo Italiano beleefde geen goede generale voor de tweede ontmoeting met Twente. Fiorentina bleef op bezoek bij Empoli namelijk steken op een doelpuntloos gelijkspel. Daarmee liet de opponent van FC Twente de kans liggen om op gelijke hoogte te komen met koplopers Napoli en Inter. Fiorentina staat na twee competitiewedstrijden op vier punten en de vijfde plaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen