Mindere generale voor Fiorentina, Dallinga opnieuw trefzeker

21 augustus 2022, 21:32

Fiorentina heeft een teleurstellend resultaat behaald in aanloop naar de return in de voorronde van de Conference League tegen FC Twente. De Italiaanse club kwam op bezoek bij Empoli niet verder dan een gelijkspel. Daarnaast was Thijs Dallinga zondagmiddag opnieuw trefzeker in de Ligue 1.

Fiorentina wist het eerste competitieduel te winnen van Cremonese, maar morst nu voor het eerst punten. De formatie van de Duiste trainer Vincenzo Italiano kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Empoli, ondanks dat er met de sterkste elf werd gestart. Fiorentina speelde in de laatste 25 minuten nog met een man meer, maar ook in de eindfase van de wedstrijd lukte het de Italianen niet meer om tot scoren te komen. Het is voor Viola Gigliati geen goede generelae reptitie in aanloop naar de return in Enschede.

Dallinga trefzeker

In Frankrijk was het Thijs Dallinga die zondagmiddag opnieuw trefzeker was. De van Excelsior overgekomen spits schoot in de rebound raak na een uitstekende vrije trap van Branco van den Boomen, maar genoeg voor de overwinning was het uiteindelijk niet. FC Lorient kwam in de slotfase van het duel nog langszij in Toulouse, waardoor de Nederlandse spits niet de matchwinner werd.

Altético Madrid onderuit

Atlético Madrid is zondagavond tegen het eerste puntverlies in LaLiga aangelopen. De formatie van Diego Simeone ging in eigen huis door late treffers van Yeremy Pino en Gerard Moreno onderuit tegen Villarreal: 0-2. In de slotfase van hert duel kreeg Atleti nóg een domper te verwerken, aangezien Naghuel Molina van de scheidsrechter een directe rode kaart ontving.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen