'Paris Saint-Germain hoopt voormalig NAC'er op te pikken in Italië'

21 augustus 2022, 20:49

Ivan Ilic staat mogelijk voor een droomtransfer. De oud-middenvelder van NAC Breda staat volgens Italiaanse media in de belangstelling van Paris Saint-Germain, dat al naar Verona is afgereisd.

Met dat nieuws pakt Sky Sport Italia uit. De middenvelder van Hellas Verona heeft de afgelopen seizoenen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Ook NAC heeft daar een groot aandeel in gehad, want Ilic kende in Breda een leerzame verhuurperiode. Bij de Brabantse club kwam Ilic 21 duels in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

Vervolgens volgde een overstap naar Hellas Verona, waar hij indruk heeft gemaakt. De 21-jarige Serviër is een vaste basisklant bij de club uit Verona, wat niet onopgemerkt is gebleven. De belangstelling van Paris Saint-Germain in het jeugdproduct van Manchester City is zeer serieus.

Inmiddels zouden er zelfs al gesprekken zijn gevoerd, aangezien de beleidsbepalers van de Franse club toch al in de buurt van Verona waren. Eerst was de Franse grootmacht namelijk in Milaan om daar te spreken met het andere doelwit, Milan Skriniar. Makkelijk om Ilic op te pikken zal het echter niet worden, aangezien de middenvelder nog tot medio 2026 onder contract staat in Italië. Paris Saint-Germain zal dus in de buidel moeten tasten voor de oud-NAC'er.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen