Strand Larsen wil niet als 'hondje' behandeld worden, crisis Suslov

21 augustus 2022, 20:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen-spits Jørgen Strand Larsen (22) hoopt nog altijd in deze window een transfer te maken. De aanvaller staat in de belangstelling van diverse clubs, maar zijn huidige werkgever weigert hem voor ongeveer tien miljoen euro te verkopen. Sowieso willen de noordelingen eigenlijk niet meewerken aan een overgang en die houding schiet bij de Noor in het verkeerde keelgat.

"Grote clubs zijn voor mij om tafel gekomen afgelopen week, dat is nu wat afgezwakt. Deze clubs proberen respectvol te zijn naar Groningen, maar horen onbehoorlijke prijzen, het is wat arrogant", reageerde Strand Larsen op de ontwikkelingen rondom zijn persoon tegenover RTV Noord. Hoewel hij graag een stap wil maken, blijft Stand Larsen wel netjes voor de camera.

"Ik ben niet boos op de club, maar het gaat hier wel om mijn carrière. Het mag respectvoller, ik wil niet dat er als een hondje met mij gespeeld wordt", verduidelijkt hij. Strand Larsen stelt vooral zijn gevoel te willen uiten en niet via de media een transfer-eis te willen neerleggen. "Als ik uiteindelijk niet weg kan, ben ik ook heel blij om hier te mogen zijn."

Lees ookStrand Larsen hekelt houding FC Groningen: "Ze zijn onbeleefd"

'Identiteitscrisis' Suslov 

Tegenover het regionale medium kwam ook middenvelder Thomas Suslov aan het woord. De talentvolle Slowaak is zijn basisplaats verloren vanwege een vormdip, toch maakt hij zich geen zorgen. "Ik hoor bij de beste spelers. Het is normaal dat je als spelers soms een mindere fase hebt. Ik moet gewoon hard blijven trainen, ik ken mijn speciale eigenschappen en het komt vanzelf weer de komende weken. Ik maak mij geen zorgen", zei hij. Volgens Voetbal International zit Suslov echter wel in een identiteitscrisis.

'Het grote aantal posities dat hij op jonge leeftijd al bekleed heeft, tekent enerzijds zijn veelzijdigheid, maar heeft er anderzijds voor gezorgd dat hij nog in geen enkele rol gespecialiseerd is en richting mist in zijn ontwikkeling', schrijft het weekblad. 'Als voetballer was Suslov de laatste maanden onder Buijs al zoekende, onder een nieuwe trainer met andere verwachtingen en plannen is dat verworden tot een kleine identiteitscrisis.' Trainer Frank Wormuth bevestigde die crisis in het Dagblad van het Noorden, door te stellen dat hij nog steeds niet weet wat nou eigenlijk de beste positie is voor Suslov. Een nummer tien zie hij in hem in elk geval niet, zo liet hij weten. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen