Matig optreden Idrissi typerend voor moeizame zege Feyenoord

21 augustus 2022, 18:42   Bijgewerkt: 21 augustus 2022, 18:50

Feyenoord heeft zondag met grote moeite een overwinning geboekt in Waalwijk. In het Mandemakers Stadion werd RKC Waalwijk met 0-1 verslagen door een benutte strafschop van Danilo. Echter zal trainer Arne Slot niet heel tevreden terugkijken op het optreden van zijn ploeg.

De oefenmeester van de Rotterdammers begon met een verrassende wijziging in zijn opstelling aan de wedstrijd. Slot koos ervoor om Oussama Idrissi als linksbuiten op te stellen, wat ten koste ging van Patrik Walemark. Een opvallende keuze, aangezien de Zweedse vleugelspeler zijn draai begon te vinden bij Feyenoord.

Slot had gehoopt dat zijn keuzes beter zouden uitpakken, aangezien zijn ploeg in de eerste helft dramatisch voor de dag kwam. De Rotterdammers creëerden nauwelijks kansen en hadden moeite om grip te krijgen om de energieke RKC'ers van trainer Joseph Oosting. Een afstandsschot van basisdebutant Quilindschy Hartman die twee meter naast de paal langs vloog was dan ook het gevaarlijkste moment van de Rotterdamse club. Een eerste helft waar het legioen, de trainer en uiteraard de spelers zelf ongelofelijk van zullen balen. Vooral het optreden van Idrissi in Waalwijk zorgde voor veel negatieve reacties onder de supporters van Feyenoord.

Ook Arne Slot zag dat de Marokkaans international niet goed voor de dag kwam, waardoor hij in de rust ingreep. Walemark verving hem, terwijl ook Kökcü het veld moest verlaten. Het was duidelijk dat de coach niet tevreden was over het optreden van zijn ploeg. Feyenoord speelde in het tweede bedrijf nog niet geweldig, maar kwam al wel een stuk scherper voor de dag dan in de eerste 45 minuten.

Na zeventig minuten werd invaller Walemark, die uitstekend voor de dag kwam, neergehaald in het strafschopgebied, waarna na het ingrijpen van de VAR een strafschop volgde. Danilo wist dit buitenkansje vanaf elf meter wel te benutten, waarmee hij ook direct de eindstand bepaalde: 0-1. Hoewel de punten binnen zijn voor de ploeg van Arne Slot, is er nog flink wat werk aan de winkel in Rotterdam-Zuid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je ziet dat er voorin best veel leuke individuele acties gemaakt worden denk zeker zodra ze op elkaar ingespeeld zijn dat het gaat lonen. Wel jammer om te winnen door een penalty maar ach gelukkig 3 punten.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verschrikkelijk slecht.de 1e helft niet gevoetbald, het begin vd 2e helft was aardig met een terechte pingel, maar dat was het dan ook wel.Trauner hield veel tegen en hartman speelde niet onaardig , maar er is nog heel veel werk voor slot.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen