'AZ denkt aan versterking nummer zes: MLS-middenvelder in beeld'

21 augustus 2022, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ wil Djordje Mihailovic aan de selectie toevoegen. De aanvallende middenvelder staat onder contract bij CF Montreal in de Major League Soccer en moet naar verluidt zes miljoen euro kosten.

Dat melden Voetbal International en MLS Insider. Er bestaat een kans dat AZ hem tot het einde van het Amerikaanse seizoen uitleent aan zijn huidige club en daarna de overstap maakt naar Alkmaar. In dat geval sluit hij in de winterstop pas aan bij de ploeg van Pascal Jansen. De aanvallende middenvelder heeft al akkoord gekregen van de Amerikaanse club om een akkoord te sluiten met de Eredivisionist.

Bij Montreal was de spelmaker goed voor twaalf doelpunten en negentien assists in 59 wedstrijden. Hij kwam bij AZ op de radar toen de club afhaakte voor Ezequiel Bullaude, die nu op weg lijkt naar Feyenoord. De Alkmaarders waren klaar met de moeizame onderhandelingen en besloten daarom om verder te zoeken. Daarbij is de keuze dus gevallen op de 23-jarige Amerikaan.

Zesde aanwinst

Wanneer de deal in kannen en kruiken is, wordt Mihailovic de zesde zomeraanwinst van AZ. De ploeg timmert hard aan de weg met de komst van Mees de Wit, Jens Odgaard, Mayckel Lahdo, Zinho Vanheusden en Riechedly Bazoer al naar Alkmaar. Volgens Voetbal International werd er in eerste instantie ook gekeken naar een extra doelman, maar dat hoeft niet meer nu Hobie Verhulst een goede indruk achterlaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen