'PSV blijft hopen op langer Gakpo-verblijf en zet hoog in met topsalaris'

21 augustus 2022, 11:12   Bijgewerkt: 21 augustus 2022, 11:17

PSV blijft hopen op een langer verblijf van Cody Gakpo, die door meerdere Engelse clubs in de gaten wordt gehouden. De Eindhovenaren willen pas met geïnteresseerde partijen praten als de wedstrijd met Rangers FC achter de rug is. De focus ligt binnen de hele club op het mogelijke Champions League-ticket.

Volgens het Eindhovens Dagblad wordt komende week duidelijk of hij verkocht wordt of een nieuw contract tekent. Binnen het Philips Stadion hoopt iedereen op de tweede optie. Gakpo kan een vijfjarig contract tekenen bij PSV, waardoor hij een van de bestbetaalde spelers in de Eredivisie wordt. Ibrahim Sangaré, die deze zomer ook werd gelinkt aan een transfer, deed dat eerder al. Of Gakpo dat voorbeeld gaat volgen, zal dus snel bekend worden.

De aanvaller liet eerder al weten dat een Champions League-ticket een langer verblijf 'waarschijnlijker' maakte, maar ook dan is een transfer niet meteen uitgesloten. Manchester United zou momenteel serieus in de markt zijn voor de buitenspeler, al wordt eerst ingezet op Antony. Mocht United of een andere Engelse club doorpakken, dan moet er minstens vijftig miljoen euro op tafel worden gelegd. Door bonussen moet dat bedrag nog verder op kunnen lopen.

Persoonlijk akkoord

Gakpo zelf is op een medische keuring na al zo goed is rond, meldt Rik Elfrink. Zijn zaakwaarnemers zouden al hebben geluisterd naar mogelijke voorwaarden en daar konden ze zich wel in vinden. Het is de komende dagen dus wachten of er een officieel een bod komt of dat hij akkoord gaat me een nieuw contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die wacht mooi eerst woensdagavond af.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen