'Fredrik Aurnes heeft laatste minuten voor Feyenoord al gemaakt'

21 augustus 2022, 10:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fredrik Aursnes heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld. De Rotterdammers hebben dit weekend een akkoord bereikt met Benfica over een transfer, waardoor hij niet meer met de ploeg meereist naar Waalwijk.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl. Het is de vraag wat Feyenoord uiteindelijk over gaat houden aan de international van Noorwegen, maar het is zeker dat de club uit de havenstad een enorme winst maakt op de middenvelder. Aursnes kwam een jaar geleden voor 450.000 euro over van Molde FK en gaat nu miljoenen opleveren.

De Rotterdammers leken in eerste instantie vijftien miljoen euro te willen ontvangen, maar ook bedragen tussen de tien en vijftien miljoen werden onlangs genoemd. De gesprekken tussen beide clubs verliepen moeizaam, maar uiteindelijk hebben ze elkaar toch gevonden aan de onderhandelingstafel. Daardoor speelde hij afgelopen weekend tegen sc Heerenveen voor het laatst in het shirt rood-witte shirt.

Feyenoord de markt op

Feyenoord gaat deze window opzoek naar een nieuwe middenvelder als de transfer officieel beklonken is. Ramiz Zerrouki van FC Twente zou bovenaan het verlanglijstje staan, maar hij is niet haalbaar door de vraagprijs van de Enschedeërs. Volgens 1908.nl wordt Sivert Mannsverk niet de opvolger. Hij wordt aan de Rotterdammers gelinkt, maar Arne Slot wil een speler met meer ervaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer maar te begrijpen van beide kanten .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen