Feyenoord heeft beet: target ontbreekt vanwege 'transferperikelen'

20 augustus 2022, 19:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is de komst van David Hancko (24) aan het afronden. Zijn nog huidige werkgever Sparta Praag heeft zaterdag namelijk melding gemaakt van de afwezigheid van de linkspoot. De verdediger komt vanwege 'transferperikelen' niet in actie in de Tsjechische competitie.

Hoewel Hancko al heel lang op het lijstje stond van Feyenoord, duurde het weken voordat de onderhandelingen in een volgende fase belandden. Sparta Praag wilde de hoofdprijs en anders niet meewerken aan de deal. De afgelopen dagen kwam al naar buiten dat er bijna een akkoord was tussen alle partijen, maar die lijkt er met dit bericht dan toch eindelijk echt te zijn.

Hoewel de Tsjechische club niet de naam van Feyenoord noemt, bevestigen zij wel dat de afwezigheid van Hancko te maken heeft met transferperikelen. Met nummer veertien Mlada Boleslav als opponent zal Sparta Praag de verdediger mogelijk amper missen zaterdag, want die ploeg won nog niet in de eerste drie duels, terwijl Sparta Praag daarin zeven punten pakte.

Lees ook: 'Feyenoord breekt transferrecord; Hancko op weg naar Rotterdam'

Hancko wordt een van de duurste spelers in de historie van Feyenoord en mogelijk zelfs de duurste speler. De verwachting is dat zijn transfersom tussen de acht en tien miljoen euro zal bedragen. Vrijdag tijdens de persconferntie liet trainer Arne Slot al doorschemeren dat de verdediger op weg is naar Rotterdam en hiermee lijkt dat dan toch echt te gaan gebeuren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen