Feyenoord hoeft niet bang te zijn voor Italiaanse transfer Kökcü

20 augustus 2022, 17:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoeft niet bang te zijn dat Orkun Kökcü deze zomer kiest voor een overstap naar Fiorentina. De middenvelder van de Rotterdammers weet dat de opponent van FC Twente in de Conference League belangstelling heeft voor zijn diensten, maar schuift een overstap naar die Serie A-club opzij. In zijn ogen is dat geen grote stap voorwaarts.

Tegenover het Turkse TRT SPORT laat Kökcü weten geen belangstelling te hebben in een overstap naar Florence. "Ik ben op de hoogte van de interesse van Fiorentina en ik respecteer de club zeer. Maar ik denk niet dat Fiorentina mij op dit moment verder kan brengen dan mijn huidige club Feyenoord", vertelt de international van Turkije aan het medium in zijn thuisland.

Door die overgang kan wat hem betreft dan ook een definitieve streep. "Fiorentina behoort voor mij niet tot de opties", verduidelijkte de spelmaker. Kökcü staat ook op het schaduwlijstje van Leicester City, dat in hem mogelijk de opvolger ziet van Youri Tielemans. Mocht de Belgische middenvelder vertrekken, dan schakelt The Foxes door. Over die transfer sprak Kökcü zich overigens nog niet uit. 

Lees ook: 'Leegloop nog niet ten einde: vertrek Kökcü bij Feyenoord dreigt'

Fiorentina-coach Vincenzo Italiano zei afgelopen week op de persconferentie voorafgaand aan de Conference League-wedstrijd tegen FC Twente nog wel dat Orkun Kökçü een zeer getalenteerde speler is en dat ze blijven werken aan een transfer, maar het heeft er alle schijn van dat hij zijn energie beter in andere potentiële versterkingen kan stoppen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen