Telegraaf: 'Grote Engelse club' meldt zich bij Ajax voor Álvarez

Telegraaf: 'Grote Engelse club' meldt zich bij Ajax voor Álvarez

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Edson Álvarez kan rekenen op de nodige belangstelling uit het buitenland. De Mexicaanse balansbewaker van Ajax is op de radar verschenen van een grote club uit Engeland, zo verzekert Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. De Amsterdammers hebben de geïnteresseerde club echter laten weten dat Álvarez 'not for sale' is.

Ajax nam met Lisandro Martínez, Sébastien Haller, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui deze zomer al afscheid van vier sleutelspelers. De Amsterdammers willen de huidige selectie koste wat kost intact houden en zien de Mexicaanse middenvelder als belangrijk puzzelstukje in de jacht op nieuw succes. Ondanks de interesse mag Álvarez dan ook niet vertrekken.

De international is niet de enige speler die begeerd wordt door een buitenlandse grootmacht. Ook Antony staat namelijk op de radar van Manchester United. De Engelse topclub van Erik ten Hag is bereid om tachtig miljoen euro te betalen, maar dat heeft Ajax afgewezen. De regerend landskampioen verlangt ten minste honderd miljoen euro voor de buitenspeler.

Álvarez is bezig aan zijn vierde seizoen in Amsterdam. De Mexicaan werd in 2019 voor vijftien miljoen euro ingelijfd. Na een aanpassingsperiode en een fase vol kritiek is Álvarez inmiddels niet meer weg te denken uit de basisformatie van Ajax. De topclub gaat zondag op bezoek bij Sparta.

Lees ook: 'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

Reacties

gerelateerd