Eindelijk goed nieuws voor Ten Hag: Ancelotti bevestigt transfer

Eindelijk goed nieuws voor Ten Hag: Ancelotti bevestigt transfer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Erik ten Hag heeft eindelijk een miljoenenversterking met ervaring in de wereldtop te pakken. De Nederlandse oefenmeester van Manchester United mag op korte termijn Casemiro verwelkomen op Old Trafford. De dertigjarige middenvelder gaat voor circa vijftig miljoen euro vertrekken bij Real Madrid

Dat bevestigt zijn huidige coach Carlo Ancelotti op een persconferentie. "Ik heb Casemiro zojuist besproken. Hij is van plan om een nieuwe uitdaging aan te gaan en wij gunnen hem die kans. We begrijpen zijn besluit. Hoewel de onderhandelingen nog in volle gang zijn, heeft Casemiro besloten om op zoek te gaan naar een andere club." Dat wordt Manchester United.

Daarmee komt er een einde aan negen jaar in Madrid voor de Braziliaanse topmiddenvelder. De Braziliaans international, die vijfmaal de Champions League won met Real, werd in 2013 opgepikt bij Sao Paulo. Casemiro werd een jaar verhuurd aan FC Porto, maar speelde in totaal ruim tweehonderd wedstrijden in de hoofdmacht van de topclub.

Erik ten Hag wilde de komst van Casemiro tijdens zijn persconferentie overigens nog niet bevestigen. "Ik kan jullie niets zeggen", reageerde de Nederlander.

Lees ook: 'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

Reacties

gerelateerd