Scherpen krijgt vertrouwen bij Vitesse; Fortuna strikt jeugdinternational

Scherpen krijgt vertrouwen bij Vitesse; Fortuna strikt jeugdinternational

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Kjell Scherpen begint dit weekend meteen onder de lat bij Vitesse. De 22-jarige doelman, die wordt gehuurd van het Engelse Brighton & Hove Albion, krijgt zaterdagmiddag tegen SC Heerenveen de voorkeur boven Jeroen Houwen. Vitesse is met twee nederlagen dramatisch aan het nieuwe seizoen begonnen.

Dat bevestigde coach Thomas Letsch tegenover Voetbal International. "Kjell is een goede bekende van de Eredivisie, die ondanks zijn leeftijd al veel ervaring heeft, ook vanuit het buitenland. Hij komt met zijn persoonlijkheid zeer volwassen over. Ik ben blij dat Kjell hier is. Hij zal ook gaan starten tegen SC Heerenveen", vertelde Letsch in aanloop naar de derde speelronde.

Van Kaam
Fortuna Sittard gaat zich volgens VI versterken met Daniël van Kaam. De jeugdinternational komt bij FC Groningen niet in de plannen voor. Van Kaam werd eveneens begeerd door FC Emmen en Excelsior, maar die clubs zijn financieel afgetroefd door de Limburgers. Bij Fortuna wordt Van Kaam gezien als directe versterking voor het middenveld.

Fortuna hoopt dit weekend de eerste punten van het nieuwe seizoen te pakken. De ploeg van coach Sjors Ultee, die verloor van Ajax en FC Twente, neemt het op tegen het eveneens teleurstellend gestarte SC Cambuur.

Reacties

gerelateerd