Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

VI: Ajax gaat bij vertrek Antony vol voor terugkeer Hakim Ziyech

VI: Ajax gaat bij vertrek Antony vol voor terugkeer Hakim Ziyech

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 augustus 2022 – Ajax gaat zich bij een vertrek van Antony versterken met Hakim Ziyech. De Marokkaanse spelmaker komt bij Chelsea niet in de plannen voor en kan zodoende twee jaar na zijn vertrek terugkeren in Amsterdam. Voor Ziyech zal Ajax, dat in 2020 ruim veertig miljoen euro ontving, echter wel diep in de buidel moeten tasten. Volgens De Telegraaf zou het echter om een huurconstructie gaan.

Met dat nieuws pakte Voetbal International uit. Ajax heeft in de zoektocht naar mogelijke versterkingen van Antony, die op de radar van Manchester United is verschenen, Hakim Ziyech tot toptarget gebombardeerd. Ajax wil eigenlijk niet meewerken aan een vertrek van de Braziliaanse aanvaller, maar Manchester United lijkt bereid om de vraagprijs van honderd miljoen euro te naderen. 

Ajax heeft een eerste bod van tachtig miljoen euro van de club van Manchester United resoluut afgewezen. Antony, die nog tot medio 2025 vastligt in Amsterdam, mag alleen voor minstens honderd miljoen euro vertrekken uit de hoofdstad. Ten Hag heeft de aanvaller inmiddels topprioriteit gemaakt, al geldt ook Cody Gakpo nog een mogelijke aanwinst.

Ziyech heeft eveneens nog een driejarig contract bij Chelsea, waar hij nog altijd geen onbetwiste basiskracht is geworden. Ook AC Milan hoopt zich te versterken met de linkspoot. Het is niet duidelijk waar Ziyech zelf voor openstaat.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd