Ten Hag rekent nog altijd op Ronaldo ondanks flirt Dortmund

Ten Hag rekent nog altijd op Ronaldo ondanks flirt Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Cristiano Ronaldo weet nog altijd niet waar hij dit seizoen gaat spelen. De 37-jarige steraanvaller staat onder contract bij Manchester United, maar daar zou hij willen vertrekken. Het probleem is echter dat vrijwel alle grote clubs afzien van zijn komst. Erik ten Hag hoopt wél dat de Portugees langer aan boord blijft.

"Hij komt nog altijd voor in onze plannen", vertelde Ten Hag vrijdagmiddag tijdens een persconferentie in aanloop naar de topper tegen Liverpool. "Ik weet niet waarom hij na de nederlaag van zaterdag meer in de belangstelling staat. Het was een wanprestatie van het hele team, ook van Ronaldo. Maar niet alleen maar van hem", aldus de Nederlander.

Lees ook: Ten Hag laat weinig heel van pover United: "Er ging veel mis"

Intussen lijkt Borussia Dortmund wel iets te zien in de komst van de aanvaller, al is dat vooralsnog niet waarschijnlijk. "Ik ben gek op hem als speler", vertelde Hans-Joachim Watzke in gesprek met Duitse media. "Het is zeker een fraai idee, Ronaldo die speelt in het Signal Iduna Park. Momenteel is er echter geen contact met iemand over zijn komst."

"Je kan er voor nu dus over ophouden", vertelde Watzke. Eerder gaven onder meer Chelsea, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Real Madrid al aan dat de komst van de topspeler uitgesloten is.

Reacties

gerelateerd