Ten Hag laat weinig heel van pover United: "Er ging veel mis"

Ten Hag laat weinig heel van pover United: "Er ging veel mis"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Erik ten Hag ziet nog volop ruimte voor verbetering bij Manchester United. De Nederlandse coach, die Ajax deze zomer verruilde voor een avontuur bij de Engelse topclub, is geschrokken van hoe zijn ploeg zich tijdens de eerste twee wedstrijden van het seizoen presenteerde. Vooral de 4-0 nederlaag tegen Brentford zette de coach aan het denken.

"Ik was absoluut niet blij", blikte Ten Hag vrijdag tijdens de persconferentie terug. "De basis moet goed zijn en dat moet beginnen met de juiste instelling. Je hebt vechtlust nodig op het veld en dat zag ik vanaf minuut één niet. "De spelers speelden niet goed, er ging veel mis. Je hoeft niet over iets anders te praten als de houding niet goed is."

Lees ook: 'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

Komende maandag wacht een nieuwe monsterklus voor Ten Hag, als Liverpool op bezoek komt. De rivaal kan het worstelende United opnieuw een harde tik verkopen. "Ik ken de rivaliteit", aldus Ten Hag. "Wij zijn de rivalen. We moeten elke wedstrijd winnen, maar vooral deze wedstrijd. Het begint bij jezelf. Handel als een team, volg de resultaten en principes en daaruit krijg je vertrouwen."

Vooralsnog is het avontuur van Ten Hag in Engeland nog niet geworden wat hij ervan had verwacht. De Nederlander slikte twee nederlagen op rij en bezet met zes tegendoelpunten de laatste plaats in de Premier League.

Reacties

gerelateerd