'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Manchester United gaat snel een nieuw bod bij Ajax neerleggen voor Antony. De grootmacht uit Engeland zag een bod van liefst tachtig miljoen euro door de Amsterdammers van tafel worden geveegd. Erik ten Hag is echter van plan om spoedig nogmaals aan te kloppen bij zijn ex-werkgever.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde transferspecialist Fabrizio Romano is United niet van plan om de strijd op te geven. De Italiaan weet te melden dat United denkt dat Antony graag de stap naar Old Trafford wil maken. De linkspoot speelde afgelopen zondag nog de sterren van de hemel tegen FC Groningen en liet na afloop weinig los over een mogelijk vertrek uit Amsterdam.

Dat de belangstelling van United concreet is, blijkt wel uit een andere mededeling van Romano. Hij zegt namelijk dat Ajax twijfelt om Antony buiten de wedstrijdselectie voor het treffen met Sparta Rotterdam te laten. Er wordt intern overlegd of het verstandig is om de Braziliaan mee te nemen naar Het Kasteel. Daar trappen Sparta en Ajax zondag om 14.30 uur af. Volgens De Telegraaf ontbrak Antony bovendien vrijdag op de training van Alfred Schreuder, om een nog onbekende reden.

Lees ook'Ajax ziet in 'bevlogen professor' ideale rechterhand Van der Sar'

Cody Gakpo meldt zoals bekend als een goedkoper alternatief voor United als de komst van Antony niet doorgaat. PSV wil naar verluidt minimaal veertig miljoen euro voor de aanvaller, die een vertrek uit Eindhoven niet bij voorbaat uitsluit. Ook ex-PSV'er Hirving Lozano wordt gelinkt aan de club van Ten Hag. Hij staat momenteel nog onder contract bij het Italiaanse Napoli.

Reacties

gerelateerd