Klopp kan niet lachen om United: "Stond op het punt om te bellen"

Klopp kan niet lachen om United: "Stond op het punt om te bellen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Jürgen Klopp hoopt dat zijn Liverpool aanstaande maandag een nieuwe tik kan uitdelen aan Manchester United. De ploeg van manager Erik ten Hag is nog zonder punten in de Premier League en dat wil Klopp graag zo houden. De trainer van Liverpool kan echter niet lachen om de situatie op Old Trafford.

"Het was zeker geen fijne week voor United na de wedstrijd tegen Brentford", vertelde Klopp vrijdag op de persconferentie. "Maar we moeten ook niet vergeten dat Brentford gewoon een erg goede ploeg is. Tijdens de wedstrijd hoorde ik oud-profvoetballer Gabriel Agbonlahor op de radio dingen over United zeggen. Ik stond op het punt om te bellen en hem te vragen of hij vergeten was dat hij zelf ook voetballer is geweest."

Liverpool kent met twee punten uit twee wedstrijden ook geen goede start en dat wil Klopp snel veranderen. "We hebben tot nu toe totaal verschillende wedstrijden gespeeld. De wedstrijd tegen Manchester City was erg goed, die tegen Fulham was erg slecht. Tegen Crystal Palace waren we ook erg goed, met tien man kregen we elf speler van Palace onder grote druk. Maar aan het begin van het seizoen wil je resultaten boeken."

North West Derby
Maandagavond staan The Red Devils en The Reds tegenover elkaar op Old Trafford, waar om 21.00 uur zal worden afgetrapt. Beide ploegen hopen dus op hun eerste driepunter van het seizoen en dus ik de druk tijdens de derde speelronde van de Premier League al te voelen. "Wij zijn niet tevreden met onze start en dat willen we oplossen. Maar een uitwedstrijd bij United is nooit gemakkelijk", besloot Klopp over de North West Derby.

Reacties

gerelateerd