'Feyenoord staakt gesprekken met Twente; Hancko goedkoper'

'Feyenoord staakt gesprekken met Twente; Hancko goedkoper'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Feyenoord is niet langer in gesprek met FC Twente over een eventuele transfer van Ramiz Zerrouki. De middenvelder staat al een tijdje op het verlanglijstje van de Rotterdammers, die zich nu op andere spelers lijken te richten. Zerrouki zag de stap naar Rotterdam-Zuid zelf wel zitten.

Feyenoord ziet in Zerrouki de ideale vervanger van Fredrik Aursnes, die in verband wordt gebracht met een vertrek naar Benfica. Als de international van Noorwegen gewoon in De Kuip blijft, zal Feyenoord geen nieuwe controleur halen. Toch hadden de Rotterdammers zich alvast gemeld bij Twente, dat liefst tien miljoen euro zou willen hebben voor de 24-jarige Amsterdammer.

Dat was voor Feyenoord veel te veel en inmiddels zijn de gesprekken volgens De Telegraaf stopgezet. Dat betekent niet dat de club van trainer Arne Slot zeker weet dat Aursnes blijft. Er zijn echter meer opties in Rotterdam. Ook de twintigjarige Sivert Mannsverk van Molde FK wordt genoemd. De Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude lijkt onderweg, maar hij is vooral een nummer tien.

Hancko blijkt stuk goedkoper te zijn
Feyenoord gaat zich spoedig versterken met verdediger Dávid Hancko, die voor vijf seizoenen zal tekenen in De Kuip. Hij komt over van Sparta Praag en die club vroeg eigenlijk meer dan tien miljoen euro voor de linkspoot. Volgens De Telegraaf moet Feyenoord na stevige onderhandelingen ruim zeven miljoen betalen. Dat bedrag hoeft de club niet in een keer te betalen.

Reacties

gerelateerd